Den-optimala_top

Om Oss

Prodeva AB är mekanisk produktutveckling ut i fingerspetsarna. XLboxen utmanar konventioner med en drivkraft att skapa utifrån ett behov, och tar aldrig avstånd från att nå kreativa problemlösningar. Med god kunskap om material och tillverkningsindustri är vår målsättning att skapa lönsamhet och konkurrenskraft åt våra samarbetspartners, ingenting är omöjligt. Till det yttersta utan några begränsningar.

glodlampa_ide

I samförstånd tar Prodeva AB er på en resa från idé till färdig produkt, med en början i ett utvecklingsarbete från ritning, konstruktion, design till produktion med tyngdpunkt på ett nära samarbete med våra kunder.


Sedan starten 2006 har Prodeva AB bedrivit innovativ produktutveckling på konsultnivå. Med en stark vilja att förändra och förbättra har Prodeva AB sedan dess utvecklat produkter åt industriföretag i det driftiga Småland.I dag presenterar vi stolt vår enastående produkt och tillika mobila arbetsstation XL box. Den enda i sitt slag som effektivt underlättar arbetet inom alla tänkbara byggbranscher. Utvecklad i sann Prodeva-anda i samarbete med hantverkarnas erfarenheter och synpunkter från fältet. Prodeva AB utvecklar, tillverkar och säljer i dag XLbox. Vill du veta mer? Kontakt med oss.

 

Linje-740px

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter

Lysande lansering av XLbox på elfackmässan i Göteborg

Efter en vecka på Elfackmässan i Göteborg kan man nu konstatera att lanseringen av XLbox blev en riktigt stor succé. Många nyfikna mässbesökare har kunnat uppleva boxen i verkligheten.

Hade du inte vägarna förbi Elfackmässan i Göteborg den 9-13 maj går det bra att boka ett möte med oss.

Mässa

XLboxen visas för första gången upp på Elfack mässan i Göteborg. Besök mässmonter K02:15 mellan den 9-13 maj för demonstration.

Beställ kostnadsfri biljett till Elfack mässan här>>

 

Pressrelease:

Två kreativa produktutvecklare på företaget Prodeva AB, Staffan Holmström och Patrik Karlsson har med sitt nytänkande skapat en slipad, mobil arbetsstation som kan komma att förändra en hel bransch. Utvecklad med hantverkare, för hantverkare i alla miljöer.

Läs hela pressreleasen här>>