för en mobil vardag…

KÖP NU

Xlbox Edge c

för en mobil vardag…

KÖP NU

Lättviktare

Anpassningsbart förvaringsutrymme

Mervärde på mindre tid

Xlbox Edge C för en mobil vardag…

Rulla enkelt med dig dina verktyg och ditt material inne på bygget eller arbetsplatsen.

Du får med dig alla verktyg du använder dagligen och även material vilket gör att du sparar mycket tid. Xlbox Edge C kan du komplettera med mängder av smarta tillbehör. Du kan få en skjutbar arbetsyta att fästa kap/gersåg på eller varför inte ett skruvstäd? Du får helt enkelt en komplett arbetsstation. Xlbox Edge C sparar kropp och tid i ditt arbete.

Det blir enkelt att hålla ordning och reda och lätt att se om något saknas. Du kan planera dagen och fylla vagnen med det material som behövs. Med våra smarta tillbehör kan du bland annat ladda batterier samtidigt som vagnen är låst. När arbetsdagen är slut rullar du enkelt med dig Xlbox Edge C till containern. Redo för en ny dag!

Se alla smarta funktioner

Smarta Funktioner

Xlbox Edge C är full med smarta lösningar och ergonomiska funktioner. Fyll boxen med alla verktyg för dagens uppdrag rulla enkelt med dig dina verktyg och ditt material in på arbetsplatsen.

Xlbox Edge C har lyftöglor och kan även lyftas på plats med kran.

För Vem?

Xlbox Edge C har utvecklats för att passa alla med hjälp av hantverkare inom olika branscher. Här har vi samlat ett axplock av kommentarer från ambassadörer som använder Xlbox i vardagen.

Tillbehör

Med hjälp av noga utvalda tillbehör kan just din Xlbox anpassas till den bransch du jobbar i. Varför inte utrusta vagnen med ”Hållare för batteriladdare” för enkel laddning av batterimaskiner eller ”Foam kit”  för att skräddarsy placeringen av dina verktyg.  Alla tillbehör är utvecklade för tuffa tag och är mycket tåliga.

Låsbar

Xlbox är låsbar för att skydda dina verktyg mot väder, smuts och stöld. Du kan ha ordning och reda på dina grejer utan att någon kommer och lånar och inte lämnar tillbaka.

Flexibel Inredning

Oavsett vilket yrke du har eller i vilket skede bygget befinner sig i kan inredningen med hjälp av smarta tillbehör anpassas för dina behov.

Justerbart Handtag

Handtaget är justerbart för en ergonomisk körställning.

Lätt att lyfta

Xlbox Edge C har lyftöglor och kan lyftas på plats med kran.

Framkomlighet

För att maximera nyttan med produkten har vi valt att göra Xlbox Edge S smidig, lätt och ergonomisk. Detta minskar tunga lyft och skapar en bra arbetsmiljö för dig.

Made in Småland,
Sweden.

Duktiga hantverkare kräver hög kvalitet. Därför tillverkas alla Xlbox produkter i Sverige.