Få med dig verktyg och material från bil in till arbetsplatsen.

KÖP NU

Xlbox Edge s

Världsnyhet!
Få med dig verktyg och material från bil in till arbetsplatsen.

KÖP NU

Lättviktare

Anpassningsbart förvaringsutrymme

Mervärde på mindre tid

Världsnyhet! Xlbox Edge S för en mobil vardag…

Plötsligt har livet blivit enklare för alla som använder transportbil i arbetet.

Parkera bilen och rulla enkelt med dig dina verktyg och ditt material in till arbetsplatsen. Med Xlbox Edge S får du både en bilinredning och en smidig verktygsvagn till arbetsplatsen. Du får med dig alla verktyg du använder dagligen och även material vilket gör att du sparar mycket tid. Med ett enkelt klick lossar du vagnen från adaptern i bilen och har allt med dig som du behöver för att utföra arbetet. Dessutom har du möjlighet att plocka ur vagnen och få en större yta i bilen om du skulle behöver transportera material i bilen.

Det blir enkelt att hålla ordning och reda och lätt att se om något saknas. Du kan planera dagen och fylla vagnen med det material som behövs. Med våra smarta tillbehör kan du bland annat ladda batterier samtidigt som vagnen är låst. När arbetsdagen är slut rullar du enkelt med dig Xlbox Edge S till bilen och låser fast den i låsadaptern i bilen. Redo för en ny dag.

Se alla smarta funktioner

Smarta Funktioner

Xlbox Edge S är full med smarta lösningar och ergonomiska funktioner. Fyll boxen med alla verktyg för dagens uppdrag och kör boxen till din arbetsplats.

Med Xlbox låsadapter säkrar du enkelt verktygsvagnen i bilen. Krocktestad enligt INRS NS 286.

För Vem?

Xlbox Edge S har utvecklats för att passa alla med hjälp av hantverkare inom olika branscher. Här har vi samlat ett axplock av kommentarer från ambassadörer som använder Xlbox i vardagen.

Tillbehör

Med hjälp av noga utvalda tillbehör kan just din Xlbox anpassas till den bransch du jobbar i. Varför inte utrusta vagnen med ”Hållare för batteriladdare” för enkel laddning av batterimaskiner eller ”Foam kit”  för att skräddarsy placeringen av dina verktyg.  Alla tillbehör är utvecklade för tuffa tag och är mycket tåliga.

Låsbar

Xlbox är låsbar för att skydda dina verktyg mot väder, smuts och stöld. Du kan ha ordning och reda på dina grejer utan att någon kommer och lånar och inte lämnar tillbaka.

Flexibel Inredning

Oavsett vilket yrke du har eller i vilket skede bygget befinner sig i kan inredningen med hjälp av smarta tillbehör anpassas för dina behov.

Infällbart Handtag

När vagnen inte förflyttas kan handtaget enkelt fällas in för att ta mindre plats vid förvaring.

Krocktestad enligt
INRS NS 286

Din säkerhet är viktig! Xlbox Edge S är krocktestad enligt INRS NS 286.

Framkomlighet

För att maximera nyttan med produkten har vi valt att göra Xlbox Edge S smidig, lätt och ergonomisk. Detta minskar tunga lyft och skapar en bra arbetsmiljö för dig.

Made in Småland,
Sweden.

Duktiga hantverkare kräver hög kvalitet. Därför tillverkas alla Xlbox produkter i Sverige.