För en smidigare vardag…

KÖP NU

Xlbox Grand

För en smidigare vardag…

KÖP NU

Lättviktare

Anpassningsbart förvaringsutrymme

Mervärde på mindre tid

Xlbox för en smidigare vardag…

Xlbox är en stabil lättviktare som fungerar för ett helt arbetslag, likväl till den enskilde hantverkaren. Förflyttningar inne på arbetsplatsen görs med lätthet tack vare dess robusta handtag och punkteringsfria hjul.

Xlbox ergonomiska utformning med en rejäl arbetsyta och möjlighet att fästa skruvstäd och andra tillbehör gör att du får en komplett arbetsstation.

Nu är det slut på tunga lyft och svinn av material och verktyg. Xlbox fylls med funktioner utifrån dina önskemål. Med anpassningsbart förvaringsutrymme, mobila hyllor och laddningsstation skapar du ordning och reda och kommer ifrån onödigt spring och störningar i arbetet. Xlbox skapar mer värde på mindre tid.

Se alla smarta funktioner

Smarta Funktioner

Xlbox är full med smarta lösningar och ergonomiska funktioner. Fyll boxen med alla verktyg för dagens uppdrag och kör boxen till din arbetsplats.

Framkomligheten kan vara ett stort problem på stora byggen. Men eftersom du kan komplettera Xlboxen med lyftöglor, kan du med hjälp av lyftkranen lyfta boxen till den våning du ska arbeta på.

För Vem?

Xlbox är anpassad för väldigt många olika branscher. Boxen har med hjälp av hantverkare inom olika branscher utvecklats för att passa alla. Här har vi samlat ett axplock av kommentarer från ambasadörer som använder Xlbox i vardagen.

Tillbehör

Med hjälp av noga utvalda tillbehör kan just din Xlbox anpassas till den bransch du jobbar i. Varför inte utrusta boxen med ett skruvstäd eller mobila verktygslådor. Alla tillbehör är utvecklade för tuffa tag och är mycket tåliga.

Punkteringsfria Hjul

Xlboxen levereras självklart med pungteringsfria hjul. Detta för att slippa tidsödande pungteringar.

Flexibel Inredning

Oavsett vilket yrke du som användare har, är vi måna om att så många som möjligt ska kunna använda sig av Xlboxen. inredningen är flexibel för olika skeden i bygget och för olika hantverksgrupper. Vid större volymer kan inredningen skräddarsys för just dina behov.

Justerbara Handtag

Ergonomi och användarvänlighet är viktigt för oss. När det är svårframkomligt körs Xlboxen på de stora 400 mm hjulen, som en tvåhjulig skottkärra. På bra golv fälls handtagen upp och Xlboxen körs på alla 4 hjulen för optimal manöverring i trånga utrymmen.

Framkomlighet

För att optimera nyttan med produkten har vi valt att göra produkten smidig och lätt att rulla med sig. Låg egenvikt och stora hjul är avgörande för att ta sig fram, och inte minst för en god ergonomi och arbetsmiljö.

Låsbar

Xlbox är låsbar för att skydda dina verktyg mot väder, smuts och stöld. Du kan ha ordning och reda på dina grejer utan att någon kommer och lånar och inte lämnar tillbaka.

Rejäl Konstruktion

En byggarbetsplats är en tuff miljö. Därför krävs en stryktålig konstruktion. Xlbox är byggd av ett robust stålchassi i kombination med lättviktsmaterial, detta för att få en stryktålig produkt med låg vikt.